Treefinder is een gratis tool waarmee wetenschappers genetische informatie kunnen rubriceren en aan elkaar kunnen linken zodat evolutionaire overeenkomsten kunnen worden gevonden tussen verschillende levensvormen.

De Duitse ontwikkelaar Gangolf Jobb (we verzinnen het niet) is nu boos. Boos op Nederland, op andere Europese landen en op de politiek. Want we laten immigranten onze Europese genetische kenmerken beìnvloeden door die vluchtelingen niet te isoleren en terug te sturen maar op te nemen in onze samenleving. Met alle cultuurvermengingen als gevolg.

Nederland mag niet meer meedoen

Jobb sluit per 1 oktober alle landen af die niet-Europese immigranten willen opnemen, waaronder dus Nederland. Hij heeft zijn licentievoorwaarden daaraan aangepast.

De Amerikanen mochten al sinds februari niet meer met zijn software werken, omdat de Verenigde Staten in de ogen van Jobb met zijn imperialistische politiek de wereld vernaggelt. Jobb strijdt verder nog tegen het kapitalisme, dat zich volgens hem juist nog probeert te redden van de ondergang door de vluchtelingenstroom dankbaar op te nemen. Want hoe meer zielen, hoe meer consumenten.