Update 1 voor VI 3.5 kwam vorige week online en behelst een kleine opwaardering van het pakket op het gebied van hardwareondersteuning en ondersteuning voor Microsoft Cluster Service (MSCS) in virtuele machines.

Probleem met de update is dat de verkeerde build online is verschenen. In plaats van build 84782, krijgen downloaders de image voor 84767 binnen. Die versie kan afhankelijk van de omgeving voor verschillende problemen zorgen, zoals plugins die het plotseling niet doen of hangende clients.

Het forum van VMware is op de aangemaakte topic hierover onderhand aan het vollopen met problemen van klanten die in het weekeinde probeerden te updaten. Onderhand staan daar workarounds voor specifieke problemen, en handleidinkjes om weer terug te rollen naar een vorige versie van VI.

Het zou verder volgens Virtualization.Info niet de eerste keer zijn dat VMware de verkeerde build online zet voor VMware Infrastructure 3.5. Toen 3.5.0 uitkwam afgelopen december zou ook al de verkeerde build neer zijn gezet, iets dat pas in februari werd gecorrigeerd. Bron: Techworld