Microsoft doet er nog steeds alles aan om gebruikers zo snel mogelijk te laten upgraden naar Windows 10. Hoewel sommige mensen daar heel blij mee zijn, is de steeds terugkomende pop-up voor anderen een doorn in het oog. Uitschakelen heeft geen zin aangezien deze na elke update weer wordt ingeschakeld.

Ook deze weervrouw heeft last van de pop-up. Tijdens het presenteren van het weer verschijnt de pop-up pontificaal op het scherm. Gelukkig is de dame professioneel genoeg om er een grapje over te maken en rustig verder te gaan, maar knullig is het wel.

Gelukkig zijn er tegenwoordig handige oplossingen om de pop-ups en andere irritaties rondom de Windows 10 upgrades tegen te gaan. Josh Mayfield's GWX control Panel is er daar eentje van. De tool kan hier worden gedownload. Ook zou je nog kunnen kijken naar Never10.

Is het te laat voor je en word je, tegen je wil, begroet door een Windows 10-desktop? Geen nood, Wij hebben wat eerste-hulp-tips voor je.

Mocht de (gedwongen) upgrade naar Windows 10 jammerlijk gefaald hebben en je trakteren op blauwe schermen en allerhande foutmeldigen? Kijk dan eens naar ons " Als Windows 10 niet meer te redden is"-artikel.