De Eee Pad Slider heeft een scherm van 10 inch en is uitgerust met een uitschuifbaar toetsenbord. de tablet draait op Honeycomb, de Android-versie die speciaal bedoeld voor de nieuwe tablet-pc's. De Eee Pad is verder uitgerust met een Nvidia Tegra processor en zal in mei op de markt komen voor een bedrag tussen de 500 en 800 dollar, afhankelijk van de features.

Windows 7

De tweede tablet is Eee Pad Transformer gedoopt en lijkt op een laptop, maar dan een laptop met een scherm dat losgekoppeld kan worden. Ook de Transformer maakt gebruik van Android en zal tussen de 400 en 700 dollar gaan kosten.

Ook Asus brengt een Windows 7 tablet uit. De Eee Slate E121 is uitgerust met een Core i5 processor van Intel en mag de schappen uit voor bedragen tussen 1000 en 1100 dollar.

Galaxy Tab kloon

Dan is er nog een kleine tablet, een apparaat die het midden houdt tussen een smartphone en een volwaardige tablet. De Eee Pad MeMO heeft een 7 inch multitouchscherm en een Qualcomm Snapdragon chips en draait eveneens op Android. Die moet tussen de 500 en 700 dollar kosten.