Over Webwereld

Webwereld trekt kopers van alle ervaringsniveaus aan uit het hele scala van consumententechnologie - van laptops tot smartphones en tablets, slimme gadgets tot draagbare apparaten, apps en accessoires, consoles en games, en nog veel meer.

Met een focus op hardware en software die centraal staat in een PC-georiënteerd universum richt Webwereld zich op laptops en desktopcomputers; WiFi en netwerkproducten; grafische kaarten en opslag; en Windows, Office en andere essentiële PC-apps en -hulpprogramma's en -toepassingen.

Met sterke banden met alle grote fabrikanten en een ongelooflijke productkennis die is gebaseerd op jarenlange ervaring in de consumententechnologie, is Webwereld bij uitstek in staat om gebruikers en beïnvloeders te vertellen wat ze moeten kopen en hoe ze meer uit hun aankopen kunnen halen.

Affiliate links

Webwereld maakt gebruik van affiliate links, dus het is mogelijk dat we een kleine commissie krijgen van elke aankoop die u doet via een aantal van de leveranciers waarnaar we linken.
Dit heeft geen invloed op onze redactionele onafhankelijkheid: deze links worden automatisch gegenereerd door de site. Redacteuren, journalisten en recensenten zijn over het algemeen niet op de hoogte van hoeveel commissie - indien van toepassing - Webwereld ontvangt van een aankoop. Elke aanbeveling (of kritiek) is gebaseerd op onze experts die geloven dat het product dat wordt beoordeeld over het algemeen het beste (of niet het beste) in zijn klasse is.

Over IDG

IDG is 's werelds grootste technologiebedrijf op het gebied van media, data en marketingdiensten. Wij beïnvloeden de machtigste technologiekopers ter wereld - van bedrijfstechnologen tot enthousiastelingen en iedereen daartussenin.

De technologie is voortdurend in ontwikkeling, waarbij elke verandering een behoefte aan duidelijkheid met zich meebrengt. Via onze websites, evenementen en internationale publicaties biedt IDG de inzichten die technologiekopers nodig hebben om technologie in hun professionele en persoonlijke leven aan het werk te zetten.

Uit de gegevens van ons publiek en hun gedrag kunnen we ons een uniek beeld vormen van hun aankoopintentie, waarbij we hoogwaardige vooruitzichten voor onze marketingklanten in de media en de vraagontwikkeling identificeren.

IDG-marketingservices versnellen de aankoop en verdiepen de betrokkenheid en maken gebruik van onze geschiedenis van het creëren van bruikbare content om het publiek te helpen de technologie te begrijpen. Wij creëren content op maat met een marketingeffect op digitaal, video, mobiel, sociaal en onderzoeksgebied, waarbij wij gebruik maken van onze grondige kennis van de doelstellingen van onze klanten.