Maar met zo veel opties, waarbij elke software zichzelf "de ultieme oplossing" noemt, kan het lastig zijn om na te gaan wat de beste oplossing is. Maar maak je geen zorgen, DearMob iPhone Manager biedt je de perfecte totaaloplossing om al je behoeften op het gebied van iOS-bestandsbeheer te regelen. Hier zijn drie redenen waarom.

1. DearMob iPhone Manager werkt met zowel iOS- als niet-Apple-bestanden

Het is geen geheim dat Apple iPhone geweldige smartphones zijn. Maar hun bureaublad en de eigen iOS-diensten voor bestandsbeheer ontbreken een beetje. Tenzij je de dingen precies doet zoals Apple wil, werkt het over het algemeen niet - iedereen heeft wel eens geprobeerd een MP3-bestand op een iPhone of iPad te zetten.

Daarom zal DearMob iPhone Manager desktop software (Windows/Mac OS compatibel) op intelligente wijze elk willekeurig bestandsformaat automatisch converteren bij het kopiëren ervan naar de iPhone, waardoor u veel tijd en moeite bespaart. Dit betekent dat of je nu een back-up hebt van je lokale muziek als MP3/AAC of al je foto's als JPG's, met DearMob iPhone Manager kun je ze moeiteloos overzetten naar je nieuwe iPhone.

Mocht dat nog niet volstaan om je te verleiden, dan kun je, in tegenstelling tot Apples eigen iCloud en concurrerende iOS-bestandsmanagers, de niet-Apple-vriendelijke bestanden opslaan en back-uppen op DearMob iPhone Manager, zodat al je spullen netjes op één plek bewaard worden.

   

2. Met DearMob iPhone Manager kun je een complete back-up maken zonder dat je gegevens hoeft te wissen

We hebben allemaal wel eens geprobeerd een nieuwe iPhone of iPad in te stellen. Tot het verschrikkelijke moment waarop we een volledig herstel proberen uit te voeren en beseffen dat belangrijke informatie, zoals gegevens van apps, verdwenen zijn om nooit meer terug te keren. Daarom kunt u met DearMob iPhone Manager een volledige back-up uitvoeren zonder gegevens te wissen. Dit betekent dat u ervoor kunt kiezen om alle iPhone-gegevens te migreren van uw oude apparaat, inclusief app-gegevens, wanneer u een nieuwe iPhone of iPad terugzet of installeert. Als je alleen een back-up wilt maken van specifieke dingen, zoals je foto' s, video's of agenda, kun je dit ook handmatig doen door op specifieke pictogrammen in de desktop app te klikken.

3. DearMob iPhone Manager kan uw bestanden automatisch verwerken en maakt een snelle aanpassing mogelijk

Klinkt goed? Dat dachten we al, maar daar eindigt het niet. Behalve dat u kunt kiezen wat u wilt back-uppen en herstellen op kleinschalig niveau, werkt DearMob iPhone Manager als intelligente iPhone bestandsbeheerder ook om uw gegevens gesorteerd te houden en wordt geleverd met een heleboel coole toepassingen. De tools doen dingen als automatisch herkennen en samenvoegen van dubbele telefooncontacten in enkele seconden bij het gebruik van de 1-klik back-up knop.

Als je een beetje meer grip wilt, maakt de intelligente iOS file manager desktop UI het ook mogelijk om snel en eenvoudig je gegevens te beheren.

Bestanden worden automatisch gesorteerd op interne locaties voor bijvoorbeeld muziek, video's, berichten en contactpersonen, zelfs als de bestanden niet uit iTunes komen of niet officieel door Apple worden ondersteund – zodat je snel en eenvoudig kunt zien wat er precies op je iPhone staat en een back-up wordt gemaakt. Elk onderdeel heeft ook handige bedieningselementen voor de meest gangbare acties, zoals het verwijderen, ordenen (versleutelen) en bewerken in bulk.

Als je bepaalde berichten opslaat om juridische redenen of voor je werk, is er ook de optie om chatlogs en berichten als Pdf-bestand op te slaan. Je kan hetzelfde doen voor boeken die je hebt gedownload en wilt opslaan, wat geweldig is als je je digitale bibliotheek wilt migreren naar een niet-Apple e-reader.

Download DearMob iPhone Manager gratis en maak kans om een iPad 10.2 te winnen

Benieuwd naar DearMob iPhone Manager en wil je het eens proberen? Dan is er goed nieuws voor u - een gratis versie is hier beschikbaar! Het enige wat je hoeft te doen is het DearMob iPhone Manager setup bestand te downloaden van deze pagina door te klikken op "Get Licensed V3.6" en vervolgens voor 21 oktober 2019 te registreren met de gratis licentiecode hieronder. Met de gratis licentiecode kunt u zonder beperkingen genieten van alle functies van de huidige versie, uitgezonderd de gratis update naar de nieuwe versie. Voor zowel het gebruik van alle functies als voor een levenslange gratis update naar een nieuwe versie, kunt u de volledige versie kopen.

 iPad 10.2 Wedstrijd: Naast de gratis versie maakt u ook kans op een nieuwe Apple iPad 10.2. Selecteer hiervoor de functie van DearMob iPhone Manager die je het best bevalt en vul vervolgens je geldige e-mailadres in voor de loterij. (Tip: Door deze pagina te delen op Facebook of Twitter verhoog je je winstkansen)

De trekking vindt plaats op 22 oktober 2019. Veel succes!